Cart 0

VISIE (HER)ONTDEKKEN

let-go.jpg

PEOPLE DON'T BUY WHAT YOU DO - PEOPLE BUY WHY YOU DO WHAT YOU DO

 

WAAROM DOE JIJ DE DINGEN DIE JE DOET?


 

Met andere woorden: Wat is jouw Visie, wat kun je vertellen over het hart van jouw business?

Iedere onderneming is ooit gestart vanuit een droom. Vanuit dat startpunt ben je gaan bouwen aan jouw visie. So far, so good. Maar vertel eens, wanneer heb jij die visie voor het laatst eens goed bekeken. Sluit jouw visie nog steeds naadloos aan bij de activiteiten die je dagelijks uitvoert?  

Een visie is geen statisch gegeven. Een visie kan veranderen. Heel simpel omdat de wereld verandert en misschien nog wel belangrijker, jij verandert. Jouw beeld van de wereld, en wat je met je business zou willen bereiken verandert. 

Dus het formuleren van een stevige visie is een ding. De visie onderhouden is een belangrijke tweede stap.

Tijdens de Workshop VISIE (HER)ONTDEKKEN duikt Sketching Maniacs samen met jou(w team/onderneming) terug naar het hart van je business. Voorbij het stickeren van de gebruikelijke values, gaan we op zoek naar wat jou echt bijzonder maakt.

Je eigen verhaal krijg je natuurlijk mee als levensgrote visual om je er iedere dag aan te herinneren waarom je eigenlijk doet wat je doet. 

 
heineken ster.png
 

DE WORKSHOP


Duur : 1 dag

Programma:

GLOBALE INDELING!

BLOK 1 - AANLOOP

We beginnen met het kijken naar het belang van een stevige visie. Waar moet zo'n stevige visie aan voldoen volgens jou? Wat heb je eigenlijk aan een visie? Daarna staat een de Bootcamp 'He? Ik kan tekenen' op het programma. En jawel hoor, ook jij kunt tekenen met de eenvoudige tips die je gaat ervaren.

BLOK 2 - DE DUIK

In blok 2 ga je met je net ontdekte tekentalenten aan de slag om beelden die bij jouw visie horen te verzamelen. Als de beelden aan de muur hangen gaan we verhalen delen en werken we toe naar de gezamenlijke visie.

BLOK 3 - OP WEG

In blok 3 bekijken we welke randvoorwaarden nodig zijn om de visie te realiseren. Ook kijken we welke blokkades je tegen kunt komen op het moment dat je weer de (soms) harde realiteit instapt. Tot slot geven we aandacht aan 'next steps' die je kunt gaan zetten met de nieuw ontdekte visie onder je arm.

 

 

Wil je meer weten over de workshop of wil je meteen een datum vastprikken, stuur mij dan een bericht.

 
 
 
 
 

OVER HET BELANG VAN EEN STEVIGE WHY

DE MAN - DE DROOM - DE SPEECH

 
 

KLANTVERGEZICHTEN

Kathedralen bouwen

GE-WEL-DIG Edwin!!
Wat super leuk.
Ben nu met een glimlach een kwartier met je tekening aan het puzzelen.
— Daan Quakernaat - Visionair

Bouwen met een visie

Voor onze nieuwe stichting HELP for a HOME waren wij op zoek naar iemand die ons kon helpen met het visualiseren van het ontstaan, de doelen en werkzaamheden van onze stichting. Met deze vraag zijn wij bij Edwin van Sketching Maniacs terecht gekomen. Door middel van sterk analytisch vermogen en goed inzicht in organistaties heeft Edwin onze ontwikkelingen en gedachtes op een zeer heldere manier weten op te tekenen waardoor wij in de de toekomst een fantastiche presentatieposter bezitten die wij kunnen gebruiken om aan een ieder uit te leggen wie we zijn en wat we willen.
— Sander Deterd Oude Weme - Founder HELP FOR A HOME

Connecting the dots

De visual. Wat zal ik er over zeggen? Woorden zijn soms te ontoereikend. Maar goed, doe het toch!
Ik ben perplex. Hoe ongelofelijk het ‘verwoord’ is in de tekening. Zo PRECIES het verhaal, de ‘why’, de achterliggende filosofie, in één visual verpakt is.
Edwin begrijpt. Of méér dan begrijpt. Weet, voelt, wat je zegt. Ziet het hele plaatje. En vertaalt dat beeld zó goed! Ik blijf ook steeds kleine, goeie details ontdekken. ‘Craftmanship’, zoals dat genoemd wordt.
— Titia Bruning - Believer