Cart 0

WORKSHOP TIJDLIJN VERHALEN

starsailor hoes.jpg
 

VERHALEN DIE ER TOE DOEN

 

Je gaat er eens goed voor zitten. Je laat voor even de boel de boel en je zet jouw verhalen in het middelpunt van de spotlights. We beginnen ergens in het verleden, om via allerlei verhalen aan te komen bij het moment 'Nu' en door te stomen naar de toekomst.

Welke verhalen horen volgens jou op de tijdlijn uit het verleden? En welke op de tijdlijn die zich nog moet gaan openbaren?


heineken ster.png

DE WORKSHOP

Duur : 1 dag

Programma 

Het programma van de dag ziet er globaal als volgt uit (en uiteraard wordt dit programma aangepast aan jouw specifieke wensen).

 

BLOK 1 - AANLOOP

We beginnen met stil te staan bij de spe(e)regels (!) om de workshop een succes te laten zijn. Daarna staat een de Bootcamp 'He? Ik kan tekenen' op het programma. En jawel hoor, ook jij kunt tekenen met de eenvoudige tips die je gaat ervaren.

BLOK 2 - VAN VERLEDEN NAAR 'NU'

Tijdens blok 2 staan de verhalen uit het verleden in de spotlights. We kiezen eerst een logisch startpunt ergens in het verleden. Tussen dat punt en het moment 'Nu' gaan we eerst allerlei beelden verzamelen die een plek verdienen op de tijdlijn. Door verhalen met elkaar te delen, werken we toe naar een gemeenschappelijk beeld van de beelden die op deel 1 van de tijdlijn terug zullen komen.

BLOK 3 - BEELDEN VAN DE TOEKOMST

In blok 3 gaan we hetzelfde doen maar dan met de focus gericht op de toekomst. We kiezen een fictief punt in de toekomst en gaan op zoek naar de gemeenschappelijk beelden die bij dat punt in de toekomst horen.

BLOK 4 - REIS VAN NU NAAR TOEKOMST

Als laatste staan we stil bij de reis tussen het moment 'Nu' en het punt in de toekomst. Wat kun je bijvoorbeeld zeggen over de mindset die je nodig zult hebben op de reis? En welke blokkades zouden we kunnen tegenkomen? En welke andere bijzonderheden zijn voor jouw reis van belang?

heineken ster.png

Wil je meer weten over de workshop of wil je meteen een datum vastprikken, stuur mij dan een bericht.

 
 
 
 
 
Hartelijk dank voor dit unieke en mooie resultaat. Erg knap en creatief hoe je op basis van de workshop dit fraaie stuk heb kunnen maken. Diepe buiging en veel dank.


— Jeano de Bock, LVNL/Hoofd Unit Training