Cart 0

LET'S GO RIIDEO

rodeo.jpg

An invitation to

DREAM-PLAY-LEARN-GROW

 

Ben jij ondernemer?

Ervaren, beginnend? Slokt de waan van de dag, met alle vragen en onzekerheden die daarbij horen, wel erg veel tijd op? Tijd die je eigenlijk veel liever 'gewoon' aan je business had willen besteden? Hoe solide is jouw business model? Zijn de klanten van vandaag er morgen ook nog? En hoe ziet jouw verdienmodel er uit? 

Wanneer heb je voor het laatst echt een pas-op-de-plaats gemaakt om vanaf de zijlijn naar jouw business te kijken, naar de keuzes die je hebt gemaakt en nog gaat maken, en naar de toekomst van jouw business zoals jij die voor je ziet? 

Hoog tijd voor even de boel de boel te laten en met je business onder je arm bezig te houden met de volgende focus-vragen: Waar sta ik nu? Hoe kan het anders? Hoe kan het beter?

 

Heb jij een gaaf business idee?

Wil je ontdekken hoe je dit idee verder kunt ontwikkelen? Wil je kijken wat er voor nodig is om je business-idee om te vormen tot een business? Kan dat zo maar? Hoe doe je dat eigenlijk? Hoe zou jouw business model eruit zien? Waar zitten je klanten en hoe zorg je ervoor dat je aanbod en vraag op elkaar aan laat sluiten? Wel rol kan sociale media spelen? Kun jij in je eentje een business opzetten, heb je daar partners bij nodig en zo ja waar vind je die? Hoe zit het met kosten en inkomsten, met andere woorden 'hoe ziet je verdienmodel er uit?

Herkenbaar? Mooi! Dan is het tijd om de droomfase te verlaten en op zoek te gaan naar manieren jouw business-idee uit te bouwen tot een eigen business.

 

Ben jij op zoek?

Je hebt best een leuke baan, leuk bedrijf, leuk team, leuk werk, lekker veel te doen ... Maar toch knaagt er iets. Is dit het nou? Wat als ik het over een andere boeg gooi? Ga je door op de ingeslagen weg of wil je onderzoeken welke andere paden je kunt gaan ontdekken?

Wat de toekomst je gaat brengen is voor een belangrijk deel afhankelijk van het pad dat je vandaag besluit te gaan ontdekken. Maar hoe gaat dat, dat pad ontdekken? Hoe pak je dat aan? Gewoon ontslag nemen en ergens anders opnieuw beginnen? Maar waar dan? Wat laat je dan achter en wat ga je dan tegenkomen?

Al die vragen, al die onzekerheden ... damn. Of gewoon blijven zitten waar je zit en die knagende kriebels gewoon simpelweg negeren. Kan ook

 

TIJD VOOR LET'S GO RIIDEO!

 

DAG 1

REFLECT

Waar kom je vandaan? Waar sta je nu? Dit zijn de centrale vragen van blok 1. Terugkijkend op de reis tot nu toe, wat zie je allemaal? Welke krachten hebben invloed op jouw speelveld? Hoe ziet je huidige business model eruit? Wat gaat goed? Wat kan beter?

IMAGINE

In blok 2 kijken we naar de dag van morgen, en ga je op zoek naar jouw droom. Hoe zie jij de wereld? In wat voor wereld zou jij willen leven? Welke mooie bedrijven ken jij? Welke dromen liggen er opgesloten in je hoofd? En welke waarde heeft die droom voor je klanten (van nu en in de toekomst).

 

DAG 2

IDEATE

Blok 3 staat volledig in het teken van het verzamelen ideeën, heel veel ideeën waarvan je denkt dat die het verschil kunnen gaan maken. En heb je dan een stapel ideeën voor je liggen dan wordt het tijd keuzes te maken. Keuzes die je meeneemt naar het volgende blok.

DESIGN

Tijdens blok 4 pak je alle nieuwe inzichten en ga je kijken hoe alles in elkaar past. Je gaat aan de slag met je (nieuwe) business model en je schets een route met acties. En je kijkt daarnaast even naar de hobbels die je tegen gaat komen.

 

 

THE DEEP DIVE

EXPLORE & OBSERVE

Met alle resultaten uit de voorgaande stappen onder je arm stap je naar buiten. Want dromen over hoe het anders kan zonder ‘het’ ook echt te gaan doen is zonde van je kostbare tijd. Je krijgt tools mee die je kunnen helpen op je reis. En we houden contact uiteraard voor het geval er zich ‘help-er-moet-nu-iets-gebeuren-ik-loop-compleet-vast’ momenten voordoen.

 

DAG 3

NA 6 WEKEN STAAT DAG 3 VAN LET’S GO RIIDEO OP HET PROGRAMMA. JE ZULT HET NODIGE HEBBEN MEEGEMAAKT. WAT GING GOED EN WAT VIEL BEST WEL TEGEN? HOE STAAT HET MET DE AANNAMES WAARMEE JE DOOR DE DEUR VAN EXPLORATION & OBSERVATION BENT GESTAPT. DE INHOUD VAN DAG 3 ZAL WORDEN BEPAALD OP BASIS VAN JE ERVARINGEN, NIEUWE INZICHTEN, NIEUWE VRAGEN, EN MEER.

RIIDEO-QUOTE-voorkant 1.jpg

Wie ben jij?

Het antwoord luidt dan niet (A) Ondernemer (B) Idee eigenaar (C) Zoeker. Nee ik vraag je wie JIJ bent. Plat gezegd, uit welk hout ben jij gesneden? Zou je willen dat alles anders is (... en wel nu meteen ...) of ga je zelf aan de slag? Zeg het maar. Wie ben jij of wie zou je willen zijn?

Stel je antwoordt; 'Eerlijk? Ik wil graag dat het anders gaat maar ik heb niet het lef ...'. Dan zeg ik bedankt voor je eerlijkheid.

LET'S GO RIIDEO nodigt je uit om buiten te gaan spelen en op ontdekkingsreis te gaan. Stap uit je veilige zone en ga doen.

 

RIIDEO-QUOTE-voorkant 3.jpg

Waar gaat het om?

Je staat op A en wilt naar B. Maar er is een klein probleempje. Tussen A en B ligt geen keurig aangeharkt pad waar alle mogelijke obstakels vakkundig zijn verwijderd. Nee tussen A en B manifesteert zich een bergkolos van het type 'rauw & onherbergzaam'.

Hoe dan verder. Simpel. Zet een voet voor de andere voet en herhaal dit patroon en ga jouw eigen pad ontdekken.

En dan terug naar de beginvraag, 'Waar gaat het om?'. Gaat het om de aankomst bij B of gaat het om de reis naar B? 

LET'S GO RIIDEO denkt het laatste.

RIIDEO-QUOTE-voorkant 4.jpg

Wanneer heb jij voor het laatst gedroomd?

De meeste dromen zijn bedrog. Klopt ... als je er niets mee doet! Dromen, we doen het allemaal maar naar mate we ouder worden, blokkeren we te vaak onze eigen droom met dat vervelende interne stemmetje, "zal toch wel niet kunnen ... mogen ... lukken ... werken".

LET'S GO RIIDEO daagt je uit voorbij dit stemmetje groots en meeslepend te gaan dromen. over mooie vergezichten, over 'a world you want to live in'.

Ben je er klaar voor?

RIIDEO-QUOTE-voorkant 7.jpg

Durf jij te gaan ontdekken?

Tussen droom en realisatie ligt een pad. Maar hoe dat pad er precies uitziet is op voorhand niet uit te tekenen. Dat pad zul je moeten gaan ontdekken. Jij bent de expeditieleider om jouw pad stap-voor-stap te creëren.

LET'S GO RIIDEO nodigt je uit om in de huid van een pure designer te stappen en aan de slag te gaan. Je pakt je instrument, neemt eens diep adem en gaat op zoek naar die magische tunes ... the Miles-way.

 
RIIDEO-QUOTE-voorkant 5.jpg

Wie of wat moet ik eigenlijk volgen?

TIP : VOLG LET'S GO RIIDEO NIET BLINDELINGS!!

Er zijn al zoveel profeten geweest die met hun heilige blauwdruk in de hand de zoekers aan de hand nam op weg naar het beloofde land. En misschien zijn enkelen aangekomen, de meesten zijn voortijdig gestrand en zagen nog net de profeten verdwijnen acht de horizon op zoek naar nieuwe zoekers.

LET'S GO RIIDEO verkondigt geen religie. Dus luisteren is wel slim ja, maar daarna moet jij beslissen hoe verder.

RIIDEO-QUOTE-voorkant 2.jpg

Moet ik pleisters meenemen?

Is wel slim ja. Want als het goed is, ga je vallen. Vaak en hard. Is dat erg? Eh ... Nee. Is dat misschien te voorkomen? Eh ... Nee. Is dat echt noodzakelijk? 100% ... JA!!

LET'S GO RIIDEO gelooft in de kracht van fouten. Ben je al een tijdje onderweg en dobberen de dagen lekker rustig aan je voorbij ... zonder een vuiltje aan de lucht ... dan ben je ongetwijfeld iets aan het doen, maar niet iets in de geest waarom je eerder met LET'S GO RIIDEO bent begonnen.

RIIDEO-QUOTE-voorkant 6.jpg

Gaat het mij lukken?

LET'S GO RIIDEO is geen (!) 1-2-3-succes-verzekerde-blauwdruk. Als het zo eenvoudig was dan had je waarschijnlijk gisteren al de juiste stappen gezet. 

Dus de vraag 'gaat het mij lukken?' is eigenlijk niet zo relevant. De vraag die wel relevant is luidt heel simpel ...

'GA JE AAN DE SLAG?'

 

1-voorkant6-dream climb create.jpg
1-voorkant7-extace.jpg

INCOMPANY


LET'S GO RIIDEO in-company organiseren? Stuur mij een bericht en dan zetten we de volgende stap.