Cart 0

WORKSHOP PROJECTEVALUATIE

3.jpg
 

LEREN VAN HET VERLEDEN

 

**

Je kunt besluiten om de workshop in te plannen nadat je project is afgerond. Maar je kunt natuurlijk ook tussentijds de reis tot aan dat moment te evalueren om zo de inzichten mee te nemen op het vervolg van de reis. 

 

**

 

Het waren spannende tijden. Op momenten had je echt het gevoel in een rollercoaster te zijn gestapt. Maar goed, je bent aangekomen aan de finish. Het project is officieel afgerond. Tijd voor een nieuwe uitdaging.

Of wacht eens even ... Voordat je doorrent naar de volgende klus is het goed om je afgeronde project eens stevig te evalueren. En dit keer ga je niet het evaluatieformulier rondsturen, nee dit keer breng je de troepen nog een keer bij elkaar en ga je op zoek naare alle (!!) verhalen die de reis zo bijzonder hebben gemaakt. THE GOOD (eenvoudig), THE BAD (lastig), THE UGLY (bijzonder lastig). Alleen door het volledige verhaal met elkaar te delen, kun je afgelegde weg pas echt gaan waarderen en kun je belangrijke 'lessons learned' in kaart gaan brengen.

Handig voor de volgende uitdagingen die staan te trappelen.


heineken ster.png

DE WORKSHOP

Duur: 1 dag

Programma

Het programma van de dag ziet er globaal als volgt uit (en uiteraard wordt dit programma aangepast aan jouw specifieke wensen).

  • BLOK 1 *

AANLOOP

We beginnen met stil te staan bij de spe(e)regels (!) om de workshop een succes te laten zijn. Daarna staat een de Bootcamp 'He? Ik kan tekenen' op het programma. En jawel hoor, ook jij kunt tekenen met de eenvoudige tips die je gaat ervaren.

  • BLOK 2 *

PROJECTBEELDEN VERZAMELEN

In blok 2 gaan we de projectverhalen verzamelen en visualiseren. Let's hear it for THE GOOD, THE BAD (lastig) & THE UGLY (LASTIG). Verhalen worden gedeeld en er wordt toegewerkt naar een gemeenschappelijk beeld van de afgelegde weg.

  • BLOK 3 *

LESSEN VOOR DE TOEKOMST

Tijdens blok 3 gaan we op basis van de beelden uit blok 2 kijken welke lessen we kunnen meenemen naar lopende en nieuwe projecten.


Wil je meer weten over de workshop of wil je meteen een datum vastprikken, stuur mij dan een bericht.

heineken ster.png