Cart 0
 
IMG_8850.JPG

In een wereld waarin complexiteit de boventoon voert, kom je niet veel verder als je alleen vertrouwd op het gesproken woord. Iedereen kent wel de uitdrukking ‘een beeld zegt meer dan 1000 woorden’. En zo is het!

Sketching Maniacs nodigt je uit om de kracht van het visualiseren te (her)ontdekken.

Visualiseren is een krachtig hulpmiddel om je verhaal te ontdekken, te bouwen en te delen.

Nu hoor ik je denken ‘TEKENEN EN IK … DAT GAAT ECHT NIET SAMEN …’. Maar dat is een misvatting.

NOT ART.jpg

Visualiseren gaat niet over het maken van kunst. Met een aantal eenvoudige technieken en tools is iedereen in staat haar/zijn verhaal de impact mee te geven die het verdient.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Sketching Maniacs heeft 3 In-Company workshops op de plank liggen om je visuele skills naar een hoger niveau te tillen zodat ook jij de kracht van visualiseren zelf kunt gaan ervaren en toepassen.

 
IMG_8830.JPG

VISUALISEREN - DE BASIS


VISUALISEREN - THE NEXT LEVEL


HET VISUELE TEAM

FOCUS

In deze workshop leer je de basis om met visualiseren aan de slag te gaan. 

DUUR

1 dag

WERKMETHODE

Tijdens de workshop krijg je een hele berg aan tips en technieken voorgeschoteld en ga je aan de slag met een breed scale aan praktische oefeningen.

EINDE WORKSHOP …

… loop je naar buiten met een breed scale aan tips en technieken EN voldoende vertrouwen om je visuele skills in de praktijk verder te ontwikkelen.

FOCUS

Tijdens deze workshop ga je aan de slag om je visuele skills verder uit te bouwen.

DUUR

2,5 dagen

WERKMETHODE

Tijdens de workshop wordt uiteraard teruggekeken naar de basistechnieken en ga je vandaar uit werken aan je eigen visuele meesterwerk. Stap voor stap bouw je een globaal idee uit tot een pakkende visual waar je trots op zult zijn.

EINDE WORKSHOP …

… loop je naar buiten met je eigen meesterwerk, een tekening van 150 cm bij 92 cm waarvan jij nooit had durven dromen dat je dat voor elkaar zou krijgen.

FOCUS

In deze workshop staat het versterken van de visuele skills van jouw team centraal.

DUUR

2,5 dagen

WERKMETHODE

Vooraf vindt er een intake plaats waarin de specifieke vragen en behoeftes worden geïnventariseerd. Aan de hand van de inventarisatie wordt een het programma opgesteld en gaan we aan de slag.

4 weken nadat de workshop kom ik langs om de ervaringen met het toepassen van de visuele hulpmiddelen te bespreken. Wat gaat goed, wat werkt niet, wat zou best beter kunnen, waar liggen blokkades ... zijn enkele van de zaken die dan besproken zullen worden.

EINDE WORKSHOP …

… heeft het team een reeks nieuwe visuele skills aangeleerd die in de dagelijkse praktijk direct kunnen worden toegepast.


REACTIES VAN DEELNEMERS

  • De toegankelijkheid en de creativiteit. Heel positief om even uit je werk te stappen en er tegelijkertijd op een andere manier naar te kijken. Mooie ideeën gevisualiseerd samen!

  • De relaxte manier waarop de kennis werd overgebracht. De belofte dat iedereen kan tekenen is voor mij waargemaakt.

  • De middagsessie met de groep, heel indrukwekkend.

 
reed.jpg
 
IMG_2604.jpg

MEER WETEN?

Naam *
Naam
Telefoon *
Telefoon
FullSizeRender.jpg