Cart 0

SKETCHING MANIACS

HOME OF VISUAL BELIEVERS

 
logo-green.jpg

Sketching Maniacs helpt jou met het (her)ontdekken en visualiseren van jouw (business)verhaal.

 
 

Stel … je loopt rond met een idee ... je vraagt je af hoe je je business kunt verbeteren om ook morgen een rol van betekenis te kunnen spelen. Hoe ga je te werk? Wat is je verhaal? Hoe zorg je ervoor dat je verhaal op een inspirerende manier over de bühne brengt? Hoe neem je mensen mee in je verhaal? Met woorden? Heel veel woorden? Hoe groot is de kans dat je publiek ‘engaged’ blijft, om maar eens een duur woord te gebruiken?

Sketching Maniacs gelooft in de kracht van Creatieve Sessies als nieuwe aanpak en Tekenen als nieuwe taal om met lastige vraagstukken en prille ideeën aan de slag te gaan, nieuwe uitdagingen in kaart te brengen en het pad naar de toekomst te gaan ontdekken. 

Sketching Maniacs helpt jou met het (her)ontdekken van jouw (business) verhaal in een wereld waar bla-bla steeds meer de boventoon lijkt te voeren.

Ben jij bereid de gebruikelijke setting/aanpak achter je te laten en je over te geven aan de kracht van creativiteit. Durf jij je aannames te omzeilen en niet direct verliefd te worden op het eerste briljante idee dat op het papier wordt gezet.

Ben jij zo iemand? Dan moeten we eens praten.

 

WELCOME TO THE OTHER SIDE

FLY.jpg

SERVICES

1tv.JPG
ROND2.png

BUSINESS VERHALEN

Aan de slag met al jouw business uitdagingen.

WHY DO YOU GET OUT OF BED IN THE MORNING … AND WHY SHOULD ANYBODE CARE?

Voorbij de hectiek van het ‘moment nu’, kijken naar trends en ontwikkelingen, de spiegel van reflectiebeelden oppakken, eens terugpakken op die magische droom, is die droom nog steeds valide?, in jouw ‘why-how-what’ duiken, kortom …

… voorbij de waan van de dag eens stevig op de rem trappen, de boel de boel laten en echt aandacht geven aan de uitdagingen waar jou business voor staat.

KLIK-CHECK-CONNECT

 
ROND2.png

GRAPHIC RECORDING

Je organiseert een event. Je sleutelt een mooi programma in elkaar, nodigt mooie sprekers uit, en hoopt dat de deelnemers enthousiast en vol inspiratie huiswaarts keren.

Maar je worstelt met de vraag hoe je deelnemers achteraf een terugkoppeling wilt geven. Het live vastleggen van je event op een metersgrote tekening kan dan zomaar ‘de oplossing’ zijn.

Als graphic recorder stap ik in de huid van de 'fly on the wall' tijdens jouw event. Ik kijk, luister, observeer en maak op basis van wat ik zie (zichtbaar en onzichtbaar) een uniek visueel verslag van jouw event.

KLIK-CHECK-CONNECT

 
 

ROND2.png

WORKSHOPS

In een wereld waarin complexiteit de boventoon voert, kom je niet veel verder als je alleen vertrouwd op het gesproken woord. Iedereen kent wel de uitdrukking ‘een beeld zegt meer dan 1000 woorden’. En zo is het!


Sketching Maniacs heeft 3 In-Company workshops op de plank liggen om je visuele skills naar een hoger niveau te tillen zodat ook jij de kracht van tekenen zelf kunt gaan ervaren en toepassen.

KLIK-CHECK-CONNECT

 
ROND2.png

ILLUSTRATIES

Jouw unieke verhaal op een muur (met stiften, krijt, verf). Boekillustraties. Logo ontwerp. … en meer.

KLIK-CHECK-CONNECT

CLIENT REFLECTIONS

HET WAS EEN PRETTIGE ERVARING OM MET MIJN COLLEGA’S DE TIJD TE HEBBEN OM VAN GEDACHTEN TE WISSELEN OVER DE PRAKTIJK. DE WAAROM VRAAG IS IN DE ONTMOETINGSDAGEN GOED UITGEWERKT EN GEEFT HOUVAST VOOR DE TOEKOMST. HET WERKT ENTHOUSIASMEREND OM JE UITGEWERKTE TEKENING OP DE MUUR TE ZIEN HANGEN. DE DAGEN HEB IK ZEER POSITIEF ERVAREN. VOORAL DE VERBINDING DIE JE MAAKTE MET ONS VROUWEN VAK VOND IK KNAP.
— Marja Brakman - Bolwerk Verloskundigen
I HAVE HAD THE PLEASURE OF WORKING WITH EDWIN ON SEVERAL OCCASIONS: EVERY TIME I AM IMPRESSED BY HIS FINAL WORK AND HIS PROFESSIONALISM THROUGHOUT THE EVENT. HE MANAGES TO CAPTURE COMPLEX DISCUSSIONS WITH MINIMAL SUPPORT FROM US ORGANISERS
— Paula Ottonello - Gender Equality and Communication sport unit european commission
EEN OPENBARING ... ERG VEEL GELEERD ... STILZITTEN IS ER NIET BIJ ... DE LEUKSTE TRAINING DIE IK IN JAREN HEB GEDAAN
— Deelnemers Waternet Workshop Tekenen Gevorderd
WIJ ZIJN TROTS OP JOUW ILLUSTRATIES VOOR ONS BOEK. OP NAAR MEER SKETCHNOTES!
— Marjolijn de Graaf - Decisions By Design
1moodboard.JPG

 +31 6 246 12 960

EDWINSTOOP@TISCALI.NL

HEADQUARTERS

GRIJPENSTEINWEG 17A  2014 KX HAARLEM
 
 
 
westham.jpg
 
Untitled-1.jpg
Untitled-2.jpg