De oprichter van de stichtingHELP FOR A HOME, Sander Deterd Oude Weme, heeft een mooie droom. Bouwprojecten realiseren in uitheemse gebieden, met de raw materials die ter plekke voorhanden zijn.

Help For A Home faciliteert het bouwproces van A tot Z. Einde project is de community een mooi gebouw rijker maar ook een bak aan 'do-it-yourself' kennis waarmee zij zelf nieuwe gebouwen kunnen realiseren. Een mes dus dat aan meerdere kanten hout snijdt.

VOOR DEZE MOOIE PARTIJ IN 2 STAPPEN AAN DE SLAG GEGAAN MET DE BUSINESS: STAP 1 - DE VISIE, STAP 2 - HET BUSINESS MODEL.
Voor onze nieuwe stichting HELP for a HOME waren wij op zoek naar iemand die ons kon helpen met het visualiseren van het ontstaan, de doelen en werkzaamheden van onze stichting. Met deze vraag zijn wij bij Edwin van Sketching Maniacs terecht gekomen. Wij hebben nu een fantastische visual die wij gebruiken om uit te leggen wie we zijn en wat we willen.
Vervolgens wilden we heel graag structuur in de plannen van onze organisatie aanbrengen en onderzoeken welke mogelijkheden deze hebben als je het vertaalt naar een business model. Resultaat, een erg mooi en interessant business model.
Beide visuals zijn de ruggengraat van HELP for a HOME.
— SANDER DETERD OUDE WEME - FOUDER HELP FOR A HOME.

visie

business model