Cart 0

CITY OF LIGHT GOES VISUAL

philips.jpg
 

Eindhoven - dutch city of light. Voormalige bakermat van pure innovatie. Plek waar de lokale overheid op zoek gaat naar beelden van een nieuwe toekomst. 3 visuals - 3 verhalen - 1 uitgangspunt ... de toekomst bouw je samen.

 
 

WERKEN AAN DE STAD

 

De wereld veranderd. Zo ook die van de gemeente. Andere tijden en dus ook andere eisen aan bijvoorbeeld de dienstverlening. Slim dus als je als gemeente op zoek gaat naar nieuwe betekenissen en dat je dat visueel laat vastleggen. Voor de stappen die je nu moet zetten en in de toekomst.

Werken aan de stad ... witte wa eght wel!

 
 
 
Wat tof om gedurende de dag op papier onze uitvoeringsagenda te zien ontstaan. Als een stille kracht liet Edwin weten dat hij perfect begrijpt waar wij het over hebben. En op een creatieve, ‘simpele’ en enorm dynamische manier laat hij op papier zien wat wij bedoelen. Dat werkt voor ons want maakt abstracte verhaal tastbaar en concreet. De visual is een geweldig ‘praatpapier’!
— Steffen van Riet - Gemeente Eindhoven
 
 
 

DOMEIN ON THE MOVE

 

Zoals ieder jaar moest ook dit jaar het Sociaal Domein van de gemeente Eindhoven haar plannen voor het komende jaar presenteren. 'Wat gaan we doen?', moeten ze gedacht hebben, 'hetzelfde als voorgaande jaren (lees: de gebruikelijke ppt) of iets anders'. Ze kozen voor het laatste. Tijdens de presentatie werden de plannen, of veel meer de ideeën, met de raad gedeeld. Hoe? Er werd een visual van 600 cm uitgerold, de raad werd uitgenodigd, het verhaal werd gedeeld, en er ontstond een dialoog met de visual als rode draad.

 

EEN VOORBEELDIGE DAG

 

Zelfde gemeente, ander domein. En ook nu dezelfde vragen. Waar staan we nu? Hoe gaan we verder? Met een visuele inspiratieplaat als resultaat.