Cart 0

SERVICES

glazenwasser.jpg
 

SKETCHING MANIACS HEEFT EEN GROOT AANTAL MOGELIJKHEDEN IN DE ETALAGE LIGGEN WAARBIJ DE KRACHT VAN VISUALISATIES ZICH INMIDDELS RUIMSCHOOTS HEEFT BEWEZEN.

STAAT JOUW SPECIFIEKE VRAAG ER NIET BIJ, NEEM DAN CONTACT MET ME OP EN DAN KIJKEN WAT IK VOOR JE KAN BETEKENEN.

 
rodeo.jpg

Let’s go RIIDEO

An invitation to

DREAM-PLAY-LEARN-GROW

LET'S GO RIIDEO faciliteert een droom-denk-doe-omgeving waarbij je wordt uitgenodigd de veilige box te verlaten, de motorkap van je onderneming te openen en jezelf 4 krachtige vragen te stellen: (1) Waar kom je vandaan; (2) Waar sta je nu; (3) Waar wil je naar toe; (4) Wat ga je doen?

Ben jij bereid al je aannames eens voor je op tafel te leggen en 'het' erover te hebben? Durf jij het aan? ....?

Martin-Luther-King-ftr.jpg

Visie beelden

VERTEL ... WAAROM DOE JIJ DE DINGEN DIE JE DOET?

Met andere woorden: Wat is jouw Visie, wat kun je vertellen over het hart van jouw business? Wanneer heb jij die visie voor het laatst eens goed bekeken. Sluit jouw visie nog steeds naadloos aan bij de activiteiten die je dagelijks uitvoert? 

Werk jij vanuit een plan of vanuit een droom? 

Tijdens een workshop duikt Sketching Maniacs samen met jouw team in het hart van je business. Voorbij het stickeren van de gebruikelijke values, gaan we op zoek naar wat jou echt bijzonder maakt.

TELESCOOP.jpg

Business Boost

WHY DO YOU GET OUT OF BED IN THE MORNING ... and really ... WHY SHOULD ANYBODY CARE?

Hoe goed ken jij je business eigenlijk? Wanneer heb jij voor de laatste keer een stevige pas op de plaats gemaakt en je business model eens onder de loep genomen?

Te lang geleden?

Tijd om de pas op de plaats te maken en op zoek te gaan naar een berg aan inzichten en plannen voor 'next steps'.

BANDRECORDER.jpg

Graphic Recording

WHATEVER HAPPENS ON THE EVENT, ENDS UP ON THE VISUAL

Als graphic recorder stap ik in de huid van de 'fly on the wall' tijdens jouw event. Ik kijk, luister, observeer en maak op basis van wat ik zie (zichtbaar en onzichtbaar) een uniek visueel verslag van jouw event.

 
IMG_5029.jpg

Teken workshop

"TEKENEN?..MOI?.. JE MAAKT EEN GRAPJE ZEKER?

Iedereen kent wel de uitdrukking ‘een beeld zegt meer dan 1000 woorden’. En zo is het! Sketching Maniacs nodigt je uit om de kracht van het visualiseren te (her)ontdekken. 3 In-Company workshops liggen klaar op de plank om je visuele skills naar een hoger niveau te tillen.

starsailor+hoes.jpg

Tijdlijn verhalen

VERHALEN DIE ER TOE DOEN

Je gaat er eens goed voor zitten. Je laat voor even de boel de boel en je zet jouw verhalen in het middelpunt van de spotlights. We beginnen ergens in het verleden, om via allerlei verhalen aan te komen bij het moment 'Nu' en door te stomen naar de toekomst.

camera.jpg

Project evaluatie

LEREN VAN HET VERLEDEN

Samen met je projectteam en stakeholders terugkijken op je project. 'Wat ging goed, wat kon beter, en welke lessen kunnen je meenemen naar het volgende project'? 

Wat zijn de verhalen die de reis zo bijzonder hebben gemaakt. THE GOOD (eenvoudig), THE BAD (lastig), THE UGLY (bijzonder lastig). 

RIIDEO.jpg

Illustraties

UNIEKERDANUNIEK

  • JOUW UNIEKE VERHAAL OP EEN MUUR.

  • BOEK ILLUSTRATIES.

  • LOGO ONTWERP.

  • WEBSITE TEKENINGEN.

  • GETEKENDE PRESENTATIES.

  • en meer.