Cart 0
 
IMG_8850.JPG

In een wereld waarin complexiteit de boventoon voert, kom je niet veel verder als je alleen vertrouwd op het gesproken woord. Iedereen kent wel de uitdrukking ‘een beeld zegt meer dan 1000 woorden’. En zo is het!

Sketching Maniacs nodigt je uit om de kracht van het visualiseren te (her)ontdekken. En nu hoor ik je denken ‘IK KAN ECHT NIET TEKENEN!’. En dat is een misvatting.

Visualiseren gaat niet over het maken van kunst. Visualiseren is een krachtige tool om door middel van beeldverhalen je verhaal te ontdekken, te bouwen en te delen.

Sketching Maniacs heeft 3 In-Company workshops op de plank liggen om je visuele skills naar een hoger niveau te tillen zodat ook jij de kracht van tekenen zelf kunt gaan ervaren en toepassen.

NOT ART.jpg
 
IMG_8830.JPG

VISUALISEREN - DE BASIS


VISUALISEREN - THE NEXT LEVEL


HET VISUELE TEAM

FOCUS

In deze workshop leer je de basis om met visualiseren aan de slag te gaan. 

WERKMETHODE

De workshop is vooral hands-on. Korte presentaties die samen 1 verhaal vormen worden afgewisseld met veel praktische oefeningen. Doen-Doen-Doen ... een visuele held moet hard werken.

RESULTAAT

Aan het einde van de workshop heb je voldoende vertrouwen opgebouwd om je visuele skills in de praktijk verder te ontwikkelen.

FOCUS

Tijdens deze workshop ga je in teams aan de slag om je visuele skills verder uit te bouwen.

WERKMETHODE

Centraal staat de case waarmee jouw team aan de slag gaat. Gedurende de workshop krijg je diverse visuele tools aangereikt waarmee je stap voor stap je visuele verhaal rond de case kunt opbouwen. Aan het einde van de workshop presenteert jouw team aan de hand van de tekening het verhaal van jouw case.

RESULTAAT

De basis skills zijn fors uitgebreid. Je hebt aangetoond om een complete case van A tot Z met behulp van visuele hulpmiddelen naar een hoger niveau te tillen

FOCUS

In deze workshop staat het versterken van de visuele skills van jouw team centraal. Visuele skills die het team wil gaan inzetten in de dagelijkse praktijk.

WERKMETHODE

Vooraf vindt er een intake plaats waarin de specifieke vragen en behoeftes worden geïnventariseerd. Aan de hand van de inventarisatie wordt een het programma opgesteld en gaan we aan de slag.

4 weken nadat de workshop kom ik langs om te bespreken hoe het toepassen van de visuele hulpmiddelen gaat. Wat gaat goed, wat werkt niet, wat zou best beter kunnen, waar liggen blokkades ... zijn enkele van de zaken die dan besproken zullen worden.

RESULTAAT

Een team dat een reeks nieuwe visuele skills heeft aangeleerd en toepast in de dagelijkse praktijk.


REACTIES VAN DEELNEMERS

  • De toegankelijkheid en de creativiteit. Heel positief om even uit je werk te stappen en er tegelijkertijd op een andere manier naar te kijken. Mooie ideeën gevisualiseerd samen!

  • De relaxte manier waarop de kennis werd overgebracht. De belofte dat iedereen kan tekenen is voor mij waargemaakt.

  • De middagsessie met de groep, heel indrukwekkend.

 
reed.jpg
 
IMG_2604.jpg

MEER WETEN? STUUR EEN BERICHT!

Naam *
Naam
FullSizeRender.jpg