Sketching Maniacs helpt jou bij het ontdekken en visualiseren van jouw verhaal.

STAAT JOUW SPECIFIEKE SITUATIE OF VRAAG ER NIET BIJ ... NO PROBLEMO.

NEEM CONTACT MET ME OP EN WE BESPREKEN WAT IK VOOR JE KAN DOEN.

 
 

BUSINESS TOEPASSINGEN


LET'S GO RIDEO

Let's Go Rideo is speciaal ontworpen om met je bedrijf/afdeling/team je hele business uitvoering eens grondig te onderzoeken. Waar kom je vandaan, waar sta je nu, en waar wil je naar toe zijn de kernvragen die op tafel liggen. 

En natuurlijk krijg je achteraf alle key-points en inzichten gevangen in een visual mee naar huis.

lees meer

 

DIVERSE WORKSHOPS


'YES I CAN DRAW'

Zelf aan de slag met jouw (verborgen) visuele talenten? We gaan aan de slag met de essentials en de verdieping om te eindigen bij jouw eigen case waarbij jij de kunstenaar bent van je eigen meesterwerk.

lees meer

 

WORKSHOP VISIEONTDEKKING

Terug naar de basis, terug naar de kern. Hoe staat het met jouw visie? Heb je die mooi opgeschreven en ligt die mooi geprint in de kast ..?.. of zit de visie gegraveerd in het hart an jouw bedrijf, is die voelbaar zodra je over de drempel stapt ..?

lees meer

 

TIJDLIJN VERHALEN

Je neemt een pas op de plaats en geeft ruimte aan de verhalen van jouw tijdlijn. Je kijkt terug en naar voren en bouwt aan een 100% unieke compositie van beeldverhalen die voor jou van belang zijn.

lees meer

 

WORKSHOP BUSINESS BOOST

Wordt jij opgeslokt door de waan van de dag, doe jij de dingen op de automatische piloot. Damn! Wanneer heb jij voor het laatst je business model eens goed tegen het licht gehouden. Te lang geleden? Tijd voor een pas op de plaats dus. Inzichten verzekerd!

lees meer

 

PROJECTEVALUATIE

Je bent de afgelopen tijd druk bezig geweest met je project. De eindstreep is gehaald en nu rest de vraag 'wat ging goed, wat kon beter'. Bij de workshop 'Projectevaluatie' staat jouw project in de schijnwerpers en ga je A) terugkijken en B) vooruit kijken.

lees meer

 

GRAPHIC RECORDER

Als graphic recorder stap ik in de huid van de 'fly on the wall' tijdens jouw event. Ik kijk, luister, observeer en maak ik op basis van wat ik zie (zichtbaar en onzichtbaar) een uniek visueel verslag van jouw event.

lees meer

 

ILLUSTRATOR

Dit zijn de meer vrije klussen waar je mij voor kunt benaderen. Denk bijvoorbeeld aan het illustreren van een boek of tijdschrift of levensgroot jouw verhaal op de muur.

lees meer