Sketching Maniacs helpt jou bij het ontdekken en visualiseren van jouw verhaal.

STAAT JOUW SPECIFIEKE SITUATIE OF VRAAG ER NIET BIJ ... NO PROBLEMO.

NEEM CONTACT MET ME OP EN WE BESPREKEN WAT IK VOOR JE KAN DOEN.

 
 
 
BUS3.jpg

BUSINESS MODEL BOOST

Wordt jij opgeslokt door de waan van de dag, doe jij de dingen op de automatische piloot. Damn! Wanneer heb jij voor het laatst je business model eens goed tegen het licht gehouden. Te lang geleden? Tijd voor een pas op de plaats dus. Inzichten verzekerd!

lees meer

 

LET'S GO RIDEO

Let's Go Rideo is speciaal ontworpen om met je bedrijf/afdeling/team je hele business uitvoering eens grondig te onderzoeken. Waar kom je vandaan, waar sta je nu, en waar wil je naar toe zijn de kernvragen die op tafel liggen. 

En natuurlijk krijg je achteraf alle key-points en inzichten gevangen in een visual mee naar huis.

lees meer


VISIEONTDEKKING

Terug naar de basis, terug naar de kern. Hoe staat het met jouw visie? Heb je die mooi opgeschreven en ligt die mooi geprint in de kast ..?.. of zit de visie gegraveerd in het hart an jouw bedrijf, is die voelbaar zodra je over de drempel stapt ..?

lees meer

XCZXCZXCZ


TIJDLIJN VERHALEN

Je neemt een pas op de plaats en geeft ruimte aan de verhalen van jouw tijdlijn. Je kijkt terug en naar voren en bouwt aan een 100% unieke compositie van beeldverhalen die voor jou van belang zijn.

lees meer


PROJECTEVALUATIE

Je bent de afgelopen tijd druk bezig geweest met je project. De eindstreep is gehaald en nu rest de vraag 'wat ging goed, wat kon beter'. Bij de workshop 'Projectevaluatie' staat jouw project in de schijnwerpers en ga je A) terugkijken en B) vooruit kijken.

lees meer
 
GRAP3.jpg
 
WORK3.jpg
 

Een event … een vol programma … een paar mooie sprekers die hun visie op het thema zullen gaan delen … diverse breakout sessies om het publiek uit te dagen er iets te gaan vinden … talloze terugkoppelingen van inzichten … pauze momenten … ontspanningsmomenten … een mooie wrap-up … en nog even aan de borrel …

Het was een lange, mooie en inspirerende dag. Maar waar lopen mensen nu mee naar huis? Waar is het collectieve verhaal van de dag? Wat is het collectieve verhaal?

TIME TO BRING ON THE FLY ON THE WALL.