Cart 0

ALS BLA-BLA JE NIET VERDER HELPT, DAN WORDT HET TIJD VOOR EEN NIEUWE TAAL

.

STOP TALKING

START DRAWING

.

WELKOM BIJ

... de nieuwe realiteit ...

wen er dus maar aan. is dat niet eng? ja, soms is dat eng. kun je daar dan mee omgaan? je zult wel moeten. maar hoe doe je dat dan? goeie vraag.

 

jezelf staande houden in een wereld waarin het fenomeen complexiteit steeds meer zichtbaar wordt, vraagt een compleet nieuwe mindset. 

1. OMARM DE ONZEKERHEID

2. GA SPELEN

3. WEES NIET BANG ONDERUIT TE GAAN

DE BLAUWDRUK 'IN 1-2-3 STAPPEN NAAR SUCCES' ROADMAP KAN BIJ HET VUILNIS. ER IS GEEN 'ONE-WAY-SOLUTION', DAARVOOR IN DE PLAATS GA JE STAP-VOOR-STAP JOUW NIEUWE REALITEIT ONTDEKKEN, CREËREN, WAARMAKEN. 

 

als bla-bla je niet verder helpt, dan wordt het TIJD VOOR EEN NIEUWE AANPAK, dan is het TIJD VOOR EEN NIEUWE TAAL.

Complexity.jpg

 

De 'ONE-WAY-OUT-solution', de blauwdrukjes, let's copy-paste de 'best practices', als het om complexe problemen gaat, kan deze mindset van de maakbare wereld bij het vuilnis.

 

HUH?

JA, JE LEEST HET GOED. ALS HET GAAT OM OMGAAN MET COMPLEXITEIT IS ER IETS ANDERS NODIG. VERGEET DE DETAILS EN FOCUS OP THE BIG PICTURE, OM MAAR IETS TE NOEMEN. 

 

OH? GEWOON ALLEEN FOCUSSEN OP DE GROTE LIJN ...?

IN EERSTE INSTANTIE WEL. GEBRUIK THE BIG PICTURE ALS STARTPUNT OP REIS TE GAAN NAAR HAALBARE OPLOSSINGEN. EN UITERAARD KOMEN DAN DE DETAILS IN BEELD.

 

NOU DAT IS LEKKER MAKKELIJK, TOCH ...?

vergeet het maar. dat is hard werken ... heel hard werken. HET VRAAGT EEN ANDERE MANIER VAN DENKEN MAAR VOORAL VAN DOEN. GA DROMEN, GA SPELEN, LEER TE VALLEN EN WEER OP TE STAAN....?

 

ARE YOU READY FOR SOME FUN?

GROEN.jpg

Business

Live drawing

Illustrations

Animations

Walls

P7241458.JPG