VISIE (HER)ONTDEKKING

 
 

VERTEL ... WAAROM DOE JIJ DE DINGEN DIE JE DOET?

Sketching Maniacs duikt samen met jou in jouw visie, zeg maar in het hart van je business.

Voorbij het stickeren van de gebruikelijke values, gaan we op zoek naar wat jou echt bijzonder maakt.

Je eigen verhaal krijg je natuurlijk mee als levensgrote visual om je iedere dag eraan te herinneren waarom je eigenlijk doet wat je doet. 

 

 
 

KLANTVERGEZICHTEN

Kathedralen bouwen

GE-WEL-DIG Edwin!!
Wat super leuk.
Ben nu met een glimlach een kwartier met je tekening aan het puzzelen.
— Daan Quakernaat - Visionair
 
 

Bouwen met een visie

Voor onze nieuwe stichting HELP for a HOME waren wij op zoek naar iemand die ons kon helpen met het visualiseren van het ontstaan, de doelen en werkzaamheden van onze stichting. Met deze vraag zijn wij bij Edwin van Sketching Maniacs terecht gekomen. Door middel van sterk analytisch vermogen en goed inzicht in organistaties heeft Edwin onze ontwikkelingen en gedachtes op een zeer heldere manier weten op te tekenen waardoor wij in de de toekomst een fantastiche presentatieposter bezitten die wij kunnen gebruiken om aan een ieder uit te leggen wie we zijn en wat we willen.
— Sander Deterd Oude Weme - Founder HELP FOR A HOME
 
 

Connecting the dots

De visual. Wat zal ik er over zeggen? Woorden zijn soms te ontoereikend. Maar goed, doe het toch!
Ik ben perplex. Hoe ongelofelijk het ‘verwoord’ is in de tekening. Zo PRECIES het verhaal, de ‘why’, de achterliggende filosofie, in één visual verpakt is.
Edwin begrijpt. Of méér dan begrijpt. Weet, voelt, wat je zegt. Ziet het hele plaatje. En vertaalt dat beeld zó goed! Ik blijf ook steeds kleine, goeie details ontdekken. ‘Craftmanship’, zoals dat genoemd wordt.
— Titia Bruning - Believer