TAKE AWAY FLYER

why

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden.

Zeker als je te maken hebt met complexe vraagstukken, kunnen visuele verhalen helpen om THE BIG PICTURE te pakken en van daaruit stappen vooruit te maken.

Een visueel verhaal inspireert, daagt uit, verbindt, confronteert, geeft richting, zorgt voor nieuwe inzichten en geeft ruimte om in beweging te komen.  

how 

Sketching Maniacs helpt bij het ontdekken en visualiseren van jouw verhaal.

Aan het einde van onze reis krijg je 4 dingen mee:

  1. Jouw 100% unieke visual op papier.
  2. Een digitale afdruk.
  3. Een pdf met tips and tricks om de visual te gebruiken bij storytelling.
  4. Een berg met inzichten - HET ECHTE KADO - waarmee je zelf kunt bepalen wat je vervolgstappen zijn. 
Barcelona, Valkiria Hub -  Photo by Duy Vu Dinh

Barcelona, Valkiria Hub - Photo by Duy Vu Dinh

 

what

 

GRAPHIC FACILITATOR


In deze rol organiseer ik een workshop rond de vraag van de klant. Tijdens de workshop gaan deelnemers met diverse visuele tools aan de slag. Achteraf maak ik met de uitkomsten een tekening ... lees meer.

GRAPHIC RECORDER


Als graphic recorder stap ik in de huid van de 'fly on the wall' tijdens jouw event. Ik kijk, luister, observeer en maak ik op basis van wat ik zie (zichtbaar en onzichtbaar) een uniek visueel verslag van jouw event ... lees meer.

VISUAL TRAINER


Zelf aan de slag met jouw (verborgen) visuele talenten? We gaan aan de slag met de essentials en de verdieping om te eindigen bij jouw eigen case waarbij jij de kunstenaar bent van je eigen meesterwerk ... lees meer.

ILLUSTRATOR


Dit zijn de meer vrije klussen waar je mij voor kunt benaderen. Denk bijvoorbeeld aan het illustreren van een boek of tijdschrift of levensgroot jouw verhaal op de muur ... lees meer.

who

 

Edwin Stoop - Founder of Sketching Maniacs - Visual Disrupter - Father of 4 - Voyager - Big Fan of the Rockband Marillion - Marker Addict - Entrepreneur

 
 
 

BIRTH OF A VISUAL STORY

 
 
 
 

And now for something completely different ...

 
 
 
 

ARE YOU READY  TO ENTER?

 
 

LET'S GO!