Cart 0

SERVICES

  
 
BEECOLLECTIVE_20NOV2015-269.jpg
 

SKETCHING MANIACS HEEFT EEN GROOT AANTAL MOGELIJKHEDEN IN DE ETALAGE LIGGEN WAARBIJ DE KRACHT VAN VISUALISATIES ZICH INMIDDELS RUIMSCHOOTS HEEFT BEWEZEN.

STAAT JOUW SPECIFIEKE VRAAG ER NIET BIJ, NEEM DAN CONTACT MET ME OP EN DAN KIJKEN WAT IK VOOR JE KAN BETEKENEN.

 
RIIDEO.png

An invitation to

DREAM-PLAY-LEARN-GROW

LET'S GO RIIDEO faciliteert een droom-denk-doe-omgeving waarbij je wordt uitgenodigd de veilige box te verlaten, de motorkap van je onderneming te openen en jezelf 4 krachtige vragen te stellen: (1) Waar kom je vandaan; (2) Waar sta je nu; (3) Waar wil je naar toe; (4) Wat ga je doen?

Ben jij bereid al je aannames eens voor je op tafel te leggen en 'het' erover te hebben? Durf jij het aan? ....?

VISIE.png

VERTEL ... WAAROM DOE JIJ DE DINGEN DIE JE DOET?

Met andere woorden: Wat is jouw Visie, wat kun je vertellen over het hart van jouw business? Wanneer heb jij die visie voor het laatst eens goed bekeken. Sluit jouw visie nog steeds naadloos aan bij de activiteiten die je dagelijks uitvoert?  

Tijdens een workshop duikt Sketching Maniacs samen met jouw team in het hart van je business. Voorbij het stickeren van de gebruikelijke values, gaan we op zoek naar wat jou echt bijzonder maakt.

BUSINESSMODEL.png

WHY DO YOU GET OUT OF BED IN THE MORNING ... and really ... WHY SHOULD ANYBODY CARE?

Hoe goed ken jij je business eigenlijk? Wanneer heb jij voor de laatste keer een stevige pas op de plaats gemaakt en je business model eens onder de loep genomen?

Te lang geleden?

Tijd om de pas op de plaats te maken en op zoek te gaan naar een berg aan inzichten en plannen voor 'next steps'.

RECORDING.png

WHATEVER HAPPENS ON THE EVENT, ENDS UP ON THE VISUAL

Als graphic recorder stap ik in de huid van de 'fly on the wall' tijdens jouw event. Ik kijk, luister, observeer en maak op basis van wat ik zie (zichtbaar en onzichtbaar) een uniek visueel verslag van jouw event.

 
YES.png

"TEKENEN?..MOI?.. JE MAAKT EEN GRAPJE ZEKER?

Iedereen kent wel de uitdrukking ‘een beeld zegt meer dan 1000 woorden’. En zo is het! Sketching Maniacs nodigt je uit om de kracht van het visualiseren te (her)ontdekken. 3 In-Company workshops liggen klaar op de plank om je visuele skills naar een hoger niveau te tillen.

TIJDLIJN.png

VERHALEN DIE ER TOE DOEN

Je gaat er eens goed voor zitten. Je laat voor even de boel de boel en je zet jouw verhalen in het middelpunt van de spotlights. We beginnen ergens in het verleden, om via allerlei verhalen aan te komen bij het moment 'Nu' en door te stomen naar de toekomst.

PROJECT.png

LEREN VAN HET VERLEDEN

Samen met je projectteam en stakeholders terugkijken op je project. 'Wat ging goed, wat kon beter, en welke lessen kunnen je meenemen naar het volgende project'? 

Wat zijn de verhalen die de reis zo bijzonder hebben gemaakt. THE GOOD (eenvoudig), THE BAD (lastig), THE UGLY (bijzonder lastig). 

ILLUSTRATIES.png

JOUW UNIEKE VERHAAL OP EEN MUUR. BOEK ILLUSTRATIES. LOGO ONTWERP.

...

en meer.

 

Sketching Maniacs helpt jou bij het ontdekken en visualiseren van jouw verhaal.

STAAT JOUW SPECIFIEKE SITUATIE OF VRAAG ER NIET BIJ ... NO PROBLEMO.

NEEM CONTACT MET ME OP EN WE BESPREKEN WAT IK VOOR JE KAN DOEN.

 
 
 
BUS3.jpg

BUSINESS MODEL BOOST

Wordt jij opgeslokt door de waan van de dag, doe jij de dingen op de automatische piloot. Damn! Wanneer heb jij voor het laatst je business model eens goed tegen het licht gehouden. Te lang geleden? Tijd voor een pas op de plaats dus. Inzichten verzekerd!

lees meer

 

LET'S GO RIDEO

Let's Go Rideo is speciaal ontworpen om met je bedrijf/afdeling/team je hele business uitvoering eens grondig te onderzoeken. Waar kom je vandaan, waar sta je nu, en waar wil je naar toe zijn de kernvragen die op tafel liggen. 

En natuurlijk krijg je achteraf alle key-points en inzichten gevangen in een visual mee naar huis.

lees meer


VISIEONTDEKKING

Terug naar de basis, terug naar de kern. Hoe staat het met jouw visie? Heb je die mooi opgeschreven en ligt die mooi geprint in de kast ..?.. of zit de visie gegraveerd in het hart an jouw bedrijf, is die voelbaar zodra je over de drempel stapt ..?

lees meer

XCZXCZXCZ


TIJDLIJN VERHALEN

Je neemt een pas op de plaats en geeft ruimte aan de verhalen van jouw tijdlijn. Je kijkt terug en naar voren en bouwt aan een 100% unieke compositie van beeldverhalen die voor jou van belang zijn.

lees meer


PROJECTEVALUATIE

Je bent de afgelopen tijd druk bezig geweest met je project. De eindstreep is gehaald en nu rest de vraag 'wat ging goed, wat kon beter'. Bij de workshop 'Projectevaluatie' staat jouw project in de schijnwerpers en ga je A) terugkijken en B) vooruit kijken.

lees meer
 
GRAP3.jpg
 
WORK3.jpg
 

Een event … een vol programma … een paar mooie sprekers die hun visie op het thema zullen gaan delen … diverse breakout sessies om het publiek uit te dagen er iets te gaan vinden … talloze terugkoppelingen van inzichten … pauze momenten … ontspanningsmomenten … een mooie wrap-up … en nog even aan de borrel …

Het was een lange, mooie en inspirerende dag. Maar waar lopen mensen nu mee naar huis? Waar is het collectieve verhaal van de dag? Wat is het collectieve verhaal?

TIME TO BRING ON THE FLY ON THE WALL.

 
 

BUSINESS

LET'S GO RIDEO THE EXPERIENCE

Let's Go Rideo is speciaal ontworpen om met je bedrijf/afdeling/team je hele business uitvoering eens grondig te onderzoeken. Waar kom je vandaan, waar sta je nu, en waar wil je naar toe zijn de kernvragen die op tafel liggen. 

En natuurlijk krijg je achteraf alle key-points en inzichten gevangen in een visual mee naar huis.

lees meer

VISIE ONTDEKKING

Terug naar de basis, terug naar de kern. Hoe staat het met jouw visie? Heb je die mooi opgeschreven en ligt die mooi geprint in de kast ..?.. of zit de visie gegraveerd in het hart an jouw bedrijf, is die voelbaar zodra je over de drempel stapt ..?

lees meer

 


Schermafbeelding 2016-12-17 om 17.48.22.png

GRAPHIC FACILITATOR

In deze rol organiseer ik een workshop rond de vraag van de klant. Tijdens de workshop gaan deelnemers met diverse visuele tools aan de slag. Achteraf maak ik met de uitkomsten een tekening.

lees meer

 
FLY ON THE WALL.jpg

GRAPHIC RECORDER

Als graphic recorder stap ik in de huid van de 'fly on the wall' tijdens jouw event. Ik kijk, luister, observeer en maak ik op basis van wat ik zie (zichtbaar en onzichtbaar) een uniek visueel verslag van jouw event.

lees meer

7.jpg

VISUAL TRAINER

Zelf aan de slag met jouw (verborgen) visuele talenten? We gaan aan de slag met de essentials en de verdieping om te eindigen bij jouw eigen case waarbij jij de kunstenaar bent van je eigen meesterwerk.

lees meer

ILLUSTRATOR

Dit zijn de meer vrije klussen waar je mij voor kunt benaderen. Denk bijvoorbeeld aan het illustreren van een boek of tijdschrift of levensgroot jouw verhaal op de muur.

lees meer

BUSINESS BOOST

Wordt jij opgeslokt door de waan van de dag, doe jij de dingen op de automatische piloot. Damn! 

Wanneer heb jij voor het laatst je business model eens goed tegen het licht gehouden. Te lang geleden? Tijd voor een pas op de plaats dus.

Inzichten verzekerd!

lees meer

ROADMAPPING

Een journey van A naar B, C en verder kun je natuurlijk in een spreadsheet proppen. Of..

Je maakt een strakke visual van je eigen roadmap. Met beelden die jou aanspreken. Welke versie zal je het meest bijblijven denk je?

lees meer