BUSINESS

LET'S GO RIDEO THE EXPERIENCE

Let's Go Rideo is speciaal ontworpen om met je bedrijf/afdeling/team je hele business uitvoering eens grondig te onderzoeken. Waar kom je vandaan, waar sta je nu, en waar wil je naar toe zijn de kernvragen die op tafel liggen. 

En natuurlijk krijg je achteraf alle key-points en inzichten gevangen in een visual mee naar huis.

lees meer

VISIE ONTDEKKING

Terug naar de basis, terug naar de kern. Hoe staat het met jouw visie? Heb je die mooi opgeschreven en ligt die mooi geprint in de kast ..?.. of zit de visie gegraveerd in het hart an jouw bedrijf, is die voelbaar zodra je over de drempel stapt ..?

lees meer

 


Schermafbeelding 2016-12-17 om 17.48.22.png

GRAPHIC FACILITATOR

In deze rol organiseer ik een workshop rond de vraag van de klant. Tijdens de workshop gaan deelnemers met diverse visuele tools aan de slag. Achteraf maak ik met de uitkomsten een tekening.

lees meer

 
FLY ON THE WALL.jpg

GRAPHIC RECORDER

Als graphic recorder stap ik in de huid van de 'fly on the wall' tijdens jouw event. Ik kijk, luister, observeer en maak ik op basis van wat ik zie (zichtbaar en onzichtbaar) een uniek visueel verslag van jouw event.

lees meer

7.jpg

VISUAL TRAINER

Zelf aan de slag met jouw (verborgen) visuele talenten? We gaan aan de slag met de essentials en de verdieping om te eindigen bij jouw eigen case waarbij jij de kunstenaar bent van je eigen meesterwerk.

lees meer

ILLUSTRATOR

Dit zijn de meer vrije klussen waar je mij voor kunt benaderen. Denk bijvoorbeeld aan het illustreren van een boek of tijdschrift of levensgroot jouw verhaal op de muur.

lees meer

BUSINESS BOOST

Wordt jij opgeslokt door de waan van de dag, doe jij de dingen op de automatische piloot. Damn! 

Wanneer heb jij voor het laatst je business model eens goed tegen het licht gehouden. Te lang geleden? Tijd voor een pas op de plaats dus.

Inzichten verzekerd!

lees meer

ROADMAPPING

Een journey van A naar B, C en verder kun je natuurlijk in een spreadsheet proppen. Of..

Je maakt een strakke visual van je eigen roadmap. Met beelden die jou aanspreken. Welke versie zal je het meest bijblijven denk je?

lees meer