let's go rideo

and have some fun

 

Wanneer heb jij voor het laatst jezelf deze vraag gesteld? Zeker gevangen in de waan van de dag. Rennen, hollen, vliegen zeker...om erbij te blijven, de concurrentie voor te blijven.

Wordt het niet eens tijd voor een stevige pas op de plaats?

 
poppetje-illustraties_411431.jpg
 
 
 

Let’s go RIDEO faciliteert een droom-denk-doe-omgeving waar jouw business(-idee), aannames, onzekerheden, en specifieke vragen centraal staan.  Let's go RIDEO nodigt je uit om met je business(-idee) onder je arm buiten te gaan spelen en op ontdekkingsreis te gaan. 

Spelen ... op ontdekkingsreis gaan ...? 

Let's go RIDEO ziet het ondernemerschap als een reis. Tijdens die reis is 'de kunst van het spelen' een essentieel onderdeel op weg naar jouw gedroomde bestemming, jouw 'FANTASTIC PLACES'.

Onderweg kom je meerdere kruispunten tegen waar keuzes moeten worden gemaakt. Vaak zijn die kruispunten vooraf niet of slechts op hoofdlijnen in kaart te brengen. Gevolgen van keuzes die je gaat maken, zijn steeds minder goed vooraf in kaart te brengen. Dat vraagt dus een nieuw type mindset, waar DROMEN (groots en meeslepend), SPELEN (daar hoort vallen bij ... en weer opstaan) en CREATIVITEIT (out-of-the-box doen) centraal staan.

Ben jij klaar om jouw business(-idee) op te pakken, op reis te gaan vanuit de startvraag 'What if...' en jouw verhaal en (nieuwe) business model te ontdekken? Let's go RIDEO daagt je uit! Je gaat aan de slag met je eigen creativiteit. Leren spelen, dat is jouw focus. Dat betekent leren ZIEN (en dat is wat anders dan kijken), leren DOEN (en dat is wat anders dan in beweging komen). De kunst van het vallen-opstaan-doorgaan, dat is waar Let's Go RIDEO in de kern over gaat. 

Let's go RIDEO gelooft niet in de 1-2-3-succes-verzekerde-blauwdruk. De wereld van het ondernemerschap is daarvoor te ingewikkeld, te complex. 

Tijdens Let's Go RIDEO ga je vooral veel doen. Je komt binnen met een berg aan vragen en vertrekt met een berg aan inzichten. Inzichten waarmee je in ‘real-time’ de volgende stappen te zetten richting jouw FANTASTIC PLACES met jouw business in de hoofdrol.

Ervaar het mee, beleef het mee, doe mee.

Let's talk!

Naam *
Naam
 

LET'S GO RIDEO 

AND HAVE SOME FUN