STEL ... 

Je organiseert een cool event. Aan alles wordt gedacht. Mooi programma, leuke sprekers, en natuurlijk gaan de deelnemers zelf ook nog aan de slag. Einde event is er een borrel om de dag nog eens na te bespreken. Kortom - het een topdag. Maar vraag je na een paar weken aan deelnemers wat er ook al weer was gedaan. Grote kans dat je ?????? als antwoord krijgt. Zonde van de tijd en energie.

 

BOOST je event

Wil je dit voorkomen overweeg dan eens Sketching Maniacs uit te nodigen. Ergens in de ruimte ga ik aan de slag om de gebeurtenissen van het event vast te leggen op een meterslange visual.

Ga met zo'n visual report dan nog maar eens zeggen dat je niet meer weet wat er is gebeurd. 

 

EU Sport Forum

Thanks a lot for your hard work and amazing creativity during our 2-day conference. The end result was great: you managed to capture the essence of the discussions with very limited assistance from our side. I look forward to working with you again!
— Paola Ottonello - EU Education and Culture
 
 

Baby stories

Edwin heeft Dorel Juvenile op zeer creatieve en inspirerende wijze geholpen tijdens onze wereldwijde conferentie in Berlijn. Het lukte Edwin om in 1 dag ( en nacht!) 5 visuals ( van 3 meter! ) te creëren die ieder de strategieën weergaven van specifieke functies binnen ons bedrijf. Het visualiseren van een strategisch verhaal hielp ons management na te denken over het verhaal achter de spreadsheet én tot de kern te komen van wat we willen bereiken als bedrijf. Edwin heeft keihard gewerkt om een berg aan informatie kernachtig, aansprekend, en bezielend te vertalen in aansprekende visuals. Zijn kracht ligt in het distilleren van conceptuele management-taal in to-the-point schetsen. Edwin’s aanwezigheid heeft onze conferentie een creatieve boost gegeven!
— Marlou Kessels - Dorel Juvenile

City of light goes visual

Wat tof om gedurende de dag op papier onze uitvoeringsagenda te zien ontstaan. Als een stille kracht liet Edwin weten dat hij perfect begrijpt waar wij het over hebben. En op een creatieve, ‘simpele’ en enorm dynamische manier laat hij op papier zien wat wij bedoelen. Dat werkt voor ons want maakt abstracte verhaal tastbaar en concreet. De visual is een geweldig ‘praatpapier’!
— Steffen van Riet - Gemeente Eindhoven