BOOST JE BUSINESS

 

 

WHY DO YOU GET OUT OF BED IN THE MORNING ...

AND really ...

WHY SHOULD ANYBODY CARE?

 

 
 

een vraagje ...

Hoe goed ken jij je business eigenlijk? Wanneer heb jij voor de laatste keer een stevige pas op de plaats gemaakt en je business model op de sofa gelegd. Alweer een tijdje geleden.... Hmmm! Wordt het niet eens de tijd de waan van de dag te laten voor wat het is en aan de slag te gaan met het hart van je business?

Tijdens de Business Model Boost gaan we samen aan de slag met jouw business model. 

Als tool gebruiken we het Business Model Canvas.

Stap-voor-stap bekijken we jouw situatie. Waar kom je vandaag? Waar sta je nu en waar wil je morgen naar toe? Wat maakt jouw business echt uniek? Wie zijn je klanten en wat vragen zij? En heel belangrijk .... met welke aannames loop jij zoal rond die jouw business model kleuren? Zomaar wat vragen die op tafel zullen komen.

Aan het einde van de Boost Camp vertrek je met een berg aan inzichten en natuurlijk een strakke visual van jouw business model.

 

KLANTMEMOIRES

“Edwin heeft ons in twee sessies stevig ondervraagt. Daarmee heeft hij het idee achter ScrapUp getweaked en verder gebracht. Daarnaast heeft hij met zijn vele voorbeelden en denkmodellen ook de mensen achter het idee verder gebracht. Het stellen van de goede vraag is zeker in het stadium waarin dit plan zit, en ik denk eigenlijk altijd, veel belangrijker dan het vinden van één antwoord. Een goede vraagt krijg immers uiteindelijk altijd een goed antwoord. Vooral op dit gebied heeft Edwin zich in de twee sessie die wij met hem hebben gehad zijn kwaliteiten ingebracht.
Het tofste van het resultaat, in ons geval dus een schets van ons business model canvas, past ook weer in deze lijn. Het canvas is geen schets van het antwoord, het is een schets met veel ingrediënten dat vragen oproept. En aan de hand van die vragen kunnen wij ons verhaal vertellen, door ontwikkelen en vooral gaan realiseren.”
— Arjan Luiten - Betacity
 

Wat maakt het Nespresso Business Model zo sterk? 

 

Check out deze link als je meer te weten wilt komen over het Business Model Canvas.

Klik op onderstaande afbeeldingen om enkele hoofdstukken te downloaden. Handig!